Stijlvol wonen

Questo richt zich met een totaalaanpak op uw project. Alles start met het verkennend gesprek waarbij we zorgvuldig luisteren naar uw wensen en verwachtingen. Aan de hand van die informatie maakt onze interieurvormgever een voorontwerp volgens de gewenste stijl. Dit kan zowel een landelijke als strakke inrichting zijn.

Totaalconcept en -afwerking

Het ontwerp wordt tijdens de volgende afspraken verder afgesteld tot het volledig voldoet aan uw eisen. Dankzij onze eigen schrijnwerkerij kunnen we à la carte werken. Kwaliteit en service staan hier voorop. Onze totaalaanpak is niet compleet zonder aankleding met raamdecoratie, verlichting, vloerbekleding, meubilair, enz. Wij coördineren alles voor u en zorgen voor een vlekkeloos parcours en nazorg. Wenst u enkel één ruimte in te richten dan kan dat uiteraard ook.

Laat u inspireren

Om u een goed idee te geven van de meerwaarde van onze aanpak hebben wij een modelwoning en -appartement ingericht. Daar kan u met eigen ogen de sfeer en afwerking van onze interieurrealisaties bekijken. Het bezoeken meer dan waard.

site by plug